Inschrijven (vrijwilliger)

28 juni 2017
Esperienza Stelvio

Inschrijven (Vrijwilliger)

Tussenstand €101.00

25,00

INSCHRIJVEN
Je staat op het punt je in te schrijven als vrijwilliger voor de Esperienza Stelvio , hartelijk dank daarvoor! Dankzij jouw steun kunnen we ook in 2017 een event neerzetten om zo een nieuwe impuls aan het onderzoek naar CVA bij jongvolwassen en kinderen te geven.

PRAKTISCH
Klik  op ‘Doneer en help‘. Waarna je de inschrijving en de inschrijfkosten direct via de kassa – bijvoorbeeld met iDEAL – kunt afhandelen.

Op voorraad

 Kosten inschrijving
Het inschrijfgeld* bedraagt €25,-. De organisatie gebruikt dit inschrijfgeld voor o.a. een shirt van Bike4Brains, champagne bij de finish, een borrel ter afsluiting van de Esperienza Stelvio en een aandenken aan de Esperienza.

Wij vragen alle deelnemers om minimaal € 500,- in te zamelen en te doneren aan Stichting Bike4Brains. Deze donatie is voor vrijwilligers niet verplicht. Op je persoonlijke profielpagina heb je – net als de deelnemers – echter wel de mogelijkheid om fondsen te werven.

*Indien het totaal van de ontvangen inschrijfgelden hoger is dan de kosten van het evenement, dan wordt het restant gedoneerd aan de stichting Bike4Brains.

Extra informatie

Route

Vrijwilliger